Ukradli štěstí
Přišlo temno o zlé noci
strach se zase dostal k moci.
Vedeno slunce na popravu
slouží vzbouřencům za potravu.
Mincí hodit vstříc osudu
štěstí zavřeli do sudu.
Nebe protkáno tajemstvím
a smrt škádlili hájemstvím.
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)