Zrcadlo
Anotace: ...když nám ho někdo nastaví, je to fajn, i když výsledek někdy bolí...
Nalezená
pro pár hodin svého já
uvolněná
pro chvíle patřící smíchu
svazovaná
všudypřítomnými pavučinami obav
ztracená
v okamžicích nesmyslného strachu
snad z kyselin slzy
krkem proudí
když polyká se pláč
/co ukrývat se musí/
na tváři maska
veselého klauna
sama sobě falešný hráč
/jak se mi tohle hnusí/
postavená
před zrcadlo upřímnosti
polekaná
vážností ve tvém hlase
představená
realitě pohledu z jiné strany
vyzvaná
k zamyšlení nevyřčeným holka snaž se
dík za nastavení zrcadla
dlaně pravdy někdy zebou
i ten dnešní pohled má název
...zklamaná SAMA SEBOU!
Přečteno 345x
Tipy 21
Poslední tipující: Prdelka10, enigman, harmony, labuť, Bíša, Psavec, hašlerka, Mbonita, zelená víla, Štěpina G, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)