čistá duše
Tvou čistou duši
mám v mysli stále
anděly prosím
vyhni se skále.
Se sluncem úsměv
kdekdo zamění
dej sílu osudu
štěstí znamení.
Vybrat bídný život
či raději smrt
na skálu narazil
podmořský vrt.
Zhroutil se život
do myší pastičky
z mágova zdroje
jsou tyhle mastičky.
Zůstala venku
jen ve svém snění
osud ji život
zlovůlí mění.
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: harmony, Házté, labuť, Bíša, Květka Š., Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)