Hadrová panenka
Anotace: ale i ona má duši...
Hadrová panenka
zavřela očka
natáhla ručky
jak hbitá kočka.
Plátěná tvář
plna stínu
kdo zradil ten
pozná vinu.
Sluníčko zapadlo
ztratila šanci
plstěné botičky
nevyzve k tanci.
V deštivém večeru
tu smutně pláče
a osud losoval
s pocitem hráče.
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Házté, labuť, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)