Kapka rosy
Krůpěj rosy skryla v dlani
studila, tak dýchla na ni.
Krůpěj rosy v dlani skryla
černý závoj z duše smyla.
Skryla v dlani krůpěj rosy
z chladné lásky mrznou nosy.
V dlani skryla rosy krůpěj
dýcháš, zpívej jen neúpěj.
....
Z křehké kapky vznikla duha
Tvé oči přikryla stuha.
....
sbohem
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: toužím.jít.dál, harmony, labuť, Psavec, zelená víla, Květka Š., Házté, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (4)