Posmíval se
Za úplňkem ze skla
- - - - - - - - - -
posmíval se
***
padajícím hvězdám
mezi střechy vyzívaných hotelů
kde našly smrt
v kloboucích žebráků
uschlým slunečnicím
utopeným ve vázách
nedělních obědů
popraskaným lucernám
uvízlým v dubovém listí
podzimních průvodů
zraněným světluškám
přimrzlým ke kolejišti
půlnočních vlaků
***
znásilněn tmou
usínal chlapec
se zjizvenou tváří
Přečteno 322x
Tipy 25
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša, harmony, LeeF, Dota Slunská, hanele m., Churry, Psavec, enigman, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)