"Biče lásky"
Anotace: ... Vám krásný páteční večer a celičký víkend v lásce, s láskou...
Krutou láskou trýzněna šílí,
z očí se jí slzy valí,
tklivé tóny tady až kvílí,
slané proudy tělo halí.
Nechce, aby rozjitřily
také vás ty kruté žaly.
Jen aby se utišily,
přišlo zase trochu síly.
V rozsedlinách příkrých skal,
dobrodružství vyhledává,
ve všem zase jenom žal,
jenž rozdírá do krvava.
Biče lásky nehladily,
ještě dnes ty rány pálí,
tam, kde důtky lásky bily,
naděje zas mizí v dáli...
Přečteno 367x
Tipy 18
Poslední tipující: carodejka, Agniezka, Charibeja, Giginka, harmony, labuť, Simísek, Psavec, Házté, Čoki, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)