Omluva
OMLUVA
Vážná slova, která z úst milované osoby zazní, ta důvěra, která z nich vychází.
Počet slz, co k srdci padá, nedá mi spát. Ač pravda krutá, bolest kolem sebe vysílá.
Pohled plný lítosti, po ráně, o kterou nikdo nestojí. Láska z milosti, po které se netouží.
Boj o štěstí, který si vítěství zaslouží. Smutek, který nikdy nezmizí.
Silný pocit žalu, těžko odezní. Velká propast obou světů, co se nespojí.
Omluva pro všechny, co staly se obětí….
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, páááááááá
Komentáře (1)
Komentujících (1)