Chybíš mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anotace: Nevím co k tomu dodat,je to prostě krásné.
Držím se,ale do slz mám malinký kousíček.
Chtěl bych Tě vedle sebe mít,
chtěl bych v něžném náručí u Tebe být.
Píšu a kapičky slz stékají..........
ani nevíš,jak moc Tě lásko miluji!!!!
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)