Snad...
Anotace: ...ještě bude plamen hřát...
Po špičkách tápají
v potemnělých zákoutích
oděny do promočených šatů
s chodidly plnými šrámů
do vlasů zapletly se
pavučiny nočních mlh
a oči zahalil chladný stín
všech přiřčených vin
snad opět nahmatají ruce
chvějící se nejistotou a strachem
východ z labyrintu temných dní
a hřejivé světlo něžně
přivine do náruče
mé představy o štěstí.
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Dota Slunská, Bíša, Mbonita, Štěpina G, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)