Zklamání
Závojem smutku obtočená,
slzami lítosti promočená,
zklamáním kdesi uzamčená,
života kolem roztočená,
slzou si omývám svou krásnou vzpomínku,
život mi nedal štěstí co dovínku,
sedím si v blízkosti vnitřního ohýnku,
pocity srovnané v úhledném komínku,
překrásný svět ve mně pozvolna umírá,
láska má své brány pomalu zavírá,
v tichosti večerního rozhřešení,
rozplynout nechávám své potěšení...
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Indigo, mademoiselle secret, Mbonita, harmony, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)