koukám na fotky z Počátek a vzpomněl jsem si na tebe... dobrej chlap
12.10.2010 17:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Moi Zahire, měla jsem o tebe strach, a vidím,že byl důvodný... Věř, že jsou tu lidi, co tě mají rádi,a jen kvůli nim stojí za to prostě brečet svůj život dál...Mně taky není nejlíp,,ale posílám pozrav a vzkaz: usměj se a vzpomeň na Churry "o)
12.11.2009 18:39:00 | Churry
Jo, zadrž, neber to až zas tak tragicky... někdy to je hrozný, ale imho se to vždycky dá nějak přetrpět (třeba tak, že trochu omezíš svý žádosti - ad buddhismus), aspoň já se o to teď pokouším, a někdy to aj de :), někdy hůř :(, ale pořád doufám... chce to trpělivost a asi taky ochotu smířit se s tím, že se některý věci nemusí odehrávat podle našich představ nebo nám nemusí být úplně příjemné...
02.11.2009 01:44:00 | Foton