Pohozen jest..
Anotace: .. http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/ap080829.html
Pohozen jest srdeční sval
v souhvězdí Cassiopeia
jestliže jsem ho nevyrval
hvězdy lžou, jen když ne já
zahodil jsem tu rudou věc
ať se tam venku zchladí
odkud kam krev mi bude téct
neřeším, zde nevadí
průvan v mých prsou nikomu
nikoliv mně, vždyť zmrz jsem
sám sobě v tomhle sitcomu
hraji snad s dobrým vkusem
příběh o srdci v prachu hvězd
já smíchy slzy trousím
jenž nikdy nekončící jest
aplauz - až skončím, prosím
Přečteno 341x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, takova, Duhová, Psavec, Mbonita, CORONATION, Bíša, al-pacino, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)