Je to v háji
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kQ6PJxxPhow
Je to tak
možná i v depresi
uprostřed Prahy
na nástupišti číslo 12 a třičtvrtě
najdeš báječno
a knihy o všem možném
všechny sračky světa
které stejně za nic nestojí
a když mi dopíše pero
jsem ztracená
já se
ztrácím!
je tma
i tady v křesle
se zeleným potahem
barevní brouci zalezli pod koberec
-skočila bych z okna-
beztak je nakonec lepší zůstat sám
život nejsou nálepky na zdech
teplá večeře
a uklizený stůl
když to odstřihneš
zbyde jen kmen
prohnilého stromu
a nic víc
nalepím si na srdce
článek o
"zhýralém životě, chlastu a drogách"
a moje krásný prsa nikdy neuvidíš
a i kdyby hvězdy mluvily
a kdyby za mě,
křičely by
PROKLETÝ SVĚTE
s barvama jako
poblitá zeď na rohu
padesáté šesté
už ani děvky nejdou do ulic
prej je krize
je to v háji
a bez tebe to nemá vejšku
seš sprostej chlap
a nemá to bez tebe vejšku
.
.
.
Přečteno 398x
Tipy 15
Poslední tipující: Lenake, Radek.oslov.Šafárik, ilona, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Nussichoco, Dedillope, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)