Smuténkové, bolavé, ale hloubé a hodně zamyšlenkové dílko.
Loučení.
To je dočasná chvíle
a možná trochu smutku,
ale víme, že někomu záleží…
… na nás, když se znovu vrátí.
Svoboda.
Je jako nespoutaná láska,
když dva si dokonale rozumí,
slova nejsou podrazem na lidi…
…činy stávají se skutečností, ne snem.
Ticho.
Když dojdou slova v lásce
a ty se začnou měnit v polibky,
v něžné pohlazení, utichlá vášeň…
… po nádherném milování…
25.10.2009 09:04:00 | NikitaNikaT.