proč?
Prý časem bolest zmizí
A všechno přebolí
Tak proč noc co noc
Navštěvuji smutná údolí
Proč s pláčem se budím
A s pláčem usínám
Proč svět je buďto černý
Nebo ho nevnímám
Proč sny jsou černobílé
Plné nadějí
Když sen je jen malou útěchou
A nic nezmění
Komentáře (1)
Komentujících (1)