Mateřídouška
Matka..
už slovo úctou plane!
Z úst mých však krutostí si vane.
Matka..
ten symbol hebkých sítí
mne propěchoval
krvavou zlou nití.
Že počala mne,
dluh jí pláčem splácím.
Srdcem sálá,
když v slabotách se kácím.
Matka..
když v hořký kalich pije
jen dál
ať dcera dceru bije!
Přečteno 609x
Tipy 6
Poslední tipující: Patrik Mališ, Jiřina Švéda, Kajaro, ilona, lucajda89, Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)