Toky vody času
Anotace: se svojí cestou ubírá...
Proč stále plyneš vodo času
peřeje tvoříš pěnou svůdné
kdy v brodu najdu svojí spásu
v místech kde cesty nejsou schůdné.
Halíš se v tiché pousmání
ticho když půlí noční bouře
však stále proudíš bez ustání
z ohně zbyl úzký proužek kouře.
Vzalas i můj čas mezi břehy
na cestě do věčnosti moře
jen prameny, co byly plné něhy
jsi cestou proměnila v hoře...
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Nút, Stepbystep, Churry, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)