Aj já to znám, tedy ne sama na sobě... ale věř, že je pomoci, jen je potřeba se v tem naučit chodit. Víš, pomoci mu třebas jen slovem, obejít s ním právníky, zavolat lidem, firmám, kterým dluží... věř mi, všecko se dá dohodnout, všecko se dá domluvit. Já vím, že je to moc a moc těžké, ale já tím také s někým prošla a ač se to zdá nereálné... prozatím to dobře klape. Když dá najevo snahu, že má snahu to platit, aj kdyby po blbé "stovce" vyndou mu vstříc. Pak je tu také soud, osobní bankrot... Držím moc a moc palušky a věřím, že řešení se nande a bude lépe. Nechcu Ti v žádném případě radit, ani mi to nepříslušlí, ale z vlstní zkušenosti vím... že vždycky je nějaká cesta, někdy dobrá, jindy méně příjemná, ale vždy únosná. Jen je to potřeba řešit hned... ne to odkládat, či se vyhýbat, pak je to jen a jen horší a moc se s tím potem dělat nedá... resp. smlouvá se hůře.
29.10.2009 10:54:00 | NikitaNikaT.
Hrůza,proč s tím něco nedělá stát.
Stát se něco může každému,kdykoliv...
26.10.2009 15:01:00 | Květka Š.
uf drzím palce,znám to...a dost dobře, je to tak bere to chut žít prosím musíš mu pomoct...vzdycky se dá něco dělat...
26.10.2009 12:58:00 | Nút