Čekání
Anotace: kdo si počká, ten se dočká ..
Čekala jsem zázrak,
Čekala jsem život,
Čekala jsem všechno, ale nic se nekonalo.
Čekala jsem v práci,
Čekala jsem doma,
čekala jsem všude a nikde se nedočkala.
Čekala jsem dlouho,
Čekala jsem sama,
Čekala jsem naivně a nikdy jsem čekat nepřestala.
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)