Lodička z papíru
Anotace: lodička jde ke dnu... sepsáno pod vlivem mnoha inspirací
Lodička z papíru
(tak trochu opilý koráb)
točí se ve víru
Jen kapitán zůstal Je sláb
Už dávno ztratil víru
Lodička z papíru
Nenechte ji prosím sáknout
Zkuste ZAHNAT díru
Nenechá na sebe sáhnout
Je ve svém vesmíru
Lodička z papíru
Papír se vodou promění
Podle všech Shakespearů
poslední monolog už zní
klapkami klavíru
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)