Mléčná dráha.......
Obloha rosí
Odrazem hvězd
Chladný dotek po těle
Jsme z oblohy spadlí andělé
Co o pomoc prosí
Na kolenou, ruce v klíně
Třesoucí dlaně
Svírají oko luny
Tváře otisknou v prašivé hlíně
A pak snaží se vyšplhat do koruny
Stromů
Kde k obloze mají blíže
Mléčná dráha je jejich cesta domů
Snaží se přenést přes potíže
I když padáme zase dolů.......
Přečteno 339x
Tipy 15
Poslední tipující: jvacl, Paulín, carodejka, Psavec, hašlerka, labuť, Isquieasuus, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)