Schází mi slova pro název
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=zBQfUqd8pqI
Rozum to
nemůže pobrat,
jak se jí povedlo
zase se na povrch prodrat,
touha tak nereální
až to bolí
Slzy rány omývají,
jen ta jedna
ta se
bez Tebe nezahojí
Mám i jiné touhy,
snad se mi alespoň
ty povede naplnit
V položkách - nenaplněno
tam si králem
pořád Ty ...
Přečteno 380x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, P.P.S., enigman, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Nergal, danielsoft, Mbonita, maranika, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)