Mlhovina Slza..
Anotace: .. IC 423 Teardrop Nebula http://www.astrophotos.net/pages/Nebula/IC%20423-424.htm
Našel jsem ve tmě kousek ledu
odkud se vzal říct nedovedu
vstříc ze souhvězdí Orion svítí
přilétám k němu s rudou nití
navlíknu na ni slzu čísi
snad ji na hrudi teplo vzkřísí
k srdci ten skvost přitisknu dlaní
kde jinde takový je k mání?
na krku visí mi teď slza
srdce přimrzá k ní, až hrůza
hned taky mám bílý svý ruce
v očích jen skla, spíš ne moc prudce
přimhouřím je a letím dále
čím dál, tím více jsou ospalé
můj zmrzlý pohled hvězdu míjí
Co?.. Nic?.. (to ´nic´ mi nepromíjí)
Přečteno 287x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Simísek, enigman, Lota, Mbonita, Psavec, hašlerka, Pevya, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)