Panenka
S panenkou v náruči
každý krok jiný
šla s jednou papučí
necítíc viny.
Třináctou komnatu
nalezla klíč
jako by v kómatu
spěchala pryč.
V koutě lesíčku
u bílých květů
na střípcích měsíčku
do jiných světů.
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Květka Š., Nút, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)