Anotace: co napsat o slze?Snad čtyři řádky postačí
Slzy znamenají štěstí či smutek,
perla co v oku se třpytí a na tváři zrcadlí tvuj pohled.
Kapka soli stejně jak žal mé srdce pálí,
brzy zmizí avšak ve vzpomínkách nikdy nezaschne
V jednoduchosti je obrovská síla ba i moudrá hluboce šepotající lidská filozofie našeho života.Pro mne rozhodně půvabné,děkuji za šten širokosáhlý úsměv,jenž patřil malému srdci- každému "někde V nás":-)