Byla
Byla jsi mé vánoce
moje letní svítání
skončilo vše po roce
zůstalo jen zívání.
Jen nuda a kolem šeď
dříve modré nebe
pak jsme počli stavět zeď
každé slovo zebe.
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)