Klaunem z osudu
Než řekl táta a udělal první krok
do tváře němé dral se mu úsměv
světu na počkání radost rozdával
ještě neznal slova zášť či hněv
Plynula léta, poznával zblízka svět
zvrácen, znetvořen a zničen
zklamaný realitou každodenní
nenacházel potešení v ničem
Jen ten klaunský sen se splnil
avšak úsměv nemá podle pravidel
s hořkostí na duši
tvoří si ho z líčidel
Přečteno 378x
Tipy 11
Poslední tipující: Nút, al-pacino, bellacomp, Sidonie89, hašlerka, Květka Š., Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)