Rozkradol..
Rozkradol vesmír - ale kto?
prečo, myslíš, je tak prázdny?
do iných dimenzií, viac než sto
je ich, nájsť lup chce čin rázny
ktosi ten náš vyraboval
odniesol cez čierne diery
tie nechal tu, zamaskoval
keď bude chcieť, zamieri
sem a načisto vybieli
všetko do poslednej hviezdy
čoby sme mu neprispeli?
nech zoberie, čo sa zmestí
ešte čosi nám ostalo
Slnko, Zem, Polárka na noc
sama tam svieti ospalo..
(na ďalšiu čakaj do Vianoc)
Přečteno 304x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, Psavec, hašlerka, enigman, Atilla, carodejka, Simísek, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)