Anotace: ...
Zlato na křídlech mušek zkracuje jejich dobu života a proto jsou jejich generace i širší, ikdyž se to tak nevypadá.
07.11.2009 20:35:00 | kikis
A kdyby přece kdyby včas sis řek
to na co přijdeš sám a díky času
že jako narcis, jako květ...
i všechno živé mění časem krásu...
Kdyby bezcenné to zdá se ti jen dnes...
a poučení mocné v sobě skrývá...
kdyby sis zavčas "kdyby" řek
pak nemusela přijít další chyba.
01.11.2009 18:45:00 | MalaIzis