Tančíš s krvácejícími rty
Zmáčená bílým vínem
protančíš v setmění
notovým zápisem
ticha
(mezi potrhanými rty
růži bez okvětních lístků)
než poraněná
kuželem měsíčního světla
usneš v mlžnou nahotu
rozpadlého kanape
a ráno konečně zjistíš
že ten ubohý odraz v zrcadle
je v podstatě
tvoje lepší
já
Přečteno 347x
Tipy 29
Poslední tipující: Rootness, dream in emptiness, Lizzzie, Íá, Without Love, slečna.závist, LeeF, hanele m., Psavec, nejsembásník, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)