Odcházení
Anotace: ... Františkovi - je mi to hrozně líto! Drž se - jsem tu s tebou...
~~~
Plač, příteli, plakej
Nech slzy prýštit
Z ran, které se nikdy nezhojí
NIKDY
Půlka Tvé duše
Půlka Tvého srdce
A možná i více
Již na Styxu se houpá
Kus Tvého já
Co nikdy nebude mít
Šanci nadechnout se
Rozhlédnout se
Odplouvá
Mizí v nenávratnu
Nemává
Neloučí se
Prostě odchází
Jaká nesmyslná ztráta...
~~~
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)