Anotace: Nemá název, protože jsem nenašla žádný vhodný. Je to jen výkřik do tmy. Příteli, věřím, že jednou se zase vrátíš a slunce znovu vysvitne. Mám tě ráda, chlape..
Yenn, to je krásné. Asi aspoň trošku chápu, jak se cítíš a i když to zní jako klišé, bude to dobré. Jen to chce víru, protože ti přátelé, kteří za to stojí, se vrací a ti druzí ... nechť se ztratí ve víru času, protože nejsou hodni slova přítel.
14.11.2009 22:13:00 | Elwig
Pěkné, smutné, procítěné, přeji ti ať toho správného přítele najdeš, co nejdřív
05.11.2009 00:36:00 | Giginka