Když minuty požírají naději
zaprodal jsem duši
kalendáři
nutil Thaletovu větu políbit
sluneční hodiny
na hrubě opracovaný
kámen
snídal v lese slunečnic
bříšky prstů
mačkal nazlátlá zrnka
písku
z přesýpacích hodin
pod mečem Damokla
opilými slovy
povzbuzoval ručičky
nástěnných hodin
zaklesnut v časoprostoru
(stejně nepřijdeš)
Přečteno 369x
Tipy 28
Poslední tipující: Koskenkorva, LeeF, Íá, labuť, dream in emptiness, enigman, Dota Slunská, zenge, Psavec, Jana M., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)