Pravdivá
V nedokončených větách
v prachu z oblak
a v mlze z mých slz
je odpověď bez tečky.
Ukřičené vykřičníky
čekající otazníky
/v mých očích/
a pak jen jedna osamělá tečka na rozloučenou.
V rozpáraných vzpomínkách
z kterých zbyly jenom nitě,
v sešívaných jizvách,
které nebolí
/jsou umrtvené/
jsou skryté tři roky života.
Stovky dní
po tvém boku
a stovky pochybností.
Pokrok střídá
úpadek
tvojí duše
a mých vizí o tvé bezchybnosti.
V nedokončených větách
v rozepsané sloce...
Na zašedlých fotkách
snímám naši minulost,
která se už nikdy nevrátí...
Přečteno 442x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., James Libustka, Gabrielle, jedam, carodejka, ilona, PANGÁSIUS, Hazentla, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)