Strach-smrt-nicota
Paprsky smrti,
ožehly mi tvář.
Duše mi odletí,
už vidím zář.
Nebe se blíží,
ráj mám za sebou.
Oči se klíží,
žiješ jen jednou.
Petr mi otvírá,
srdce se svírá.
Smrti se bojíme...
Neznáma se bojíme...
Už se nebojím...
necítím...
letím...
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová, KockaEvropska
Komentáře (1)
Komentujících (1)