Anotace: Psáno letos v červnu, když byly povodně. Nebe bylo stejně uplakané jako já. Konec není pěkný, ale cítila jsem se zrovna hodně špatně.
Tak ale ono opravdu při těch povodních vše plakalo a dost dlouho.
:-) Dík za podporu.
11.11.2009 11:19:00 | PPetrushka
Tvé dílko zní mi hodně upřímně a bolestně, zvláště ten závěr temu silně nasvědčuje... když pláče člověk sám s velikou bolestí, má pocit, jakoby plakal celý svět s ním, celý život... ale oni Ti ostatní nejsou vidět a kdo ví, možno se usmívají a jsou šťastní... ty můžeš být také... tak neplakej, utři slzy...
11.11.2009 10:50:00 | NikitaNikaT.