Poznání
Anotace: taky taková nějaká vylejvárna :-)
Očekávání úsvitu.
Chvíle šera z kterého se točí hlava.
Zamlžená mysl.
Oči upřené k východu
vyčkávajíc na světlo,
kterého by se mohli chytit.
Nervozita.
Strach z věčné tmy slepoty.
Nevědomost a přesto –
obrovské uvědomění.
První paprsek se zlomil skrze jeho slzy.
Na chvíli spatřil všechny barvy světa.
Proklínal ji, že byla tak krátká.
Tak nádherná a přesto přinesla jen trápení.
Úsvit přišel.
Mlha kolem něj zmizela.
Poprvé spatřil svět.
Rozbrečel se.
Komentáře (1)
Komentujících (1)