Neviditelný
Anotace: a ještě jeden výlev
Jsem pečeť na tvých slovech,
listí na jehličnatých stromech.
Jsem snem v realitě lidí.
Jsem putující představou,
nenaplněnou ústavou
a ptám se lidí,
co vidí,
když na mě hledí-
neviditelný
Komentáře (4)
Komentujících (4)