Tekutý klíč
Snad měla bych brát za normální,
že stává se to hádání,
náplní číslovky dva.
Snad měla bych přijmnou to pykání,
mlčení,ticho .. důvodem trestání,
a nekonečná tma.
Snad měla bych pokornou více být,
když vidím, že odejít
je přirozenost tvá.
A snad proto přestávám to mlčky,
když se plachá duše kočky,
tekutým hrachem zavírá ..
Už měsíce si říkam - tohle přeci nejsem já.
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, Flamy, CORONATION, vapiti, labuť, enigman, Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)