Anotace: ..
ja si vsimla.. ale nevim jak ti pomoct.. tak uz to prekonej..
07.11.2009 16:02:00 | dream in emptiness
někdo jistě ano ...já ti dávám st..kvůli tomu závěru..(mmch. dal jsi někomu možnost, aby si toho všiml? Víš...říká se, že když se zavře jedna brána, někde se otevírá druhá...a my občas příliš dlouho zíráme na tu zavřenou, než abychom si stihli všimnout té otevřené..) Mám sice nejmíň co mluvit, ale určitě nejsi sám ..
07.11.2009 14:12:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..