V nicotě..
Z ničeho nic jsem, kde nic není
odevšad na mne zuby cení
kde nic tu nic, jak je ho mnoho
čeho se bát, jsem nic nadlouho
zvyklý přespávat po kráterech
i když Měsíc je nanic pelech
kde teď v nicotě mám si lehnout?
čeho ve vakuu se nadechnout?
že tohle nikdo neuvěří?
´nic´ dokonale na všem šetří
ani slzy nemaj kam padat..
spolykat všechny musím zvládat
Přečteno 321x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Kars, Zefi, hašlerka, nejsembásník, Mbonita, Čoki, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)