Poslední tramvají
držíš mě za ruku
a oči prosí
"odpusť, už mi to jede"
a spěchám abych zase něco stihl
za okny tramvaje se míhají světla
ČERVENÉ MODRÉ NEONKY
ač je svět laciný přece je nám drahý
VÁNOČNÍ OZDOBY TESCA A VAŇKOVKY
málokdo nepodlehne žití
HERNA, VEDLE ZÁSTAVÁRNA
srdce bije...
NON-STOP
... dokud se nezastaví
obloha venku pláče do tmy
mé slzy zalévají tmu v nitru
ač vítr šeptá:
"vždycky je naděje" :
KONEČNÁ
Přečteno 460x
Tipy 26
Poslední tipující: jitka.svobodova, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, fuu, Demedalex, Cristinne, carodejka, enigman, Psavec, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)