V záři odlesků vesel dávných flotil
s větrem tančí sněhobílý motýl
Pod ním mrtvé tělo v rudém moři
cválá k dálné hvězdě na bílém oři
A ve stínu nepřátelských fregat
plazí se listím znetvořený prelát
A motýl smrtihlav se raduje -
a ústy fregat dí - do boje!