štestí a život kurevská kombinace..
jeden se směje
druhej pláče
třetímu
se chce zvracet..
a přeci tu je a bude dál..
i tobě..kámo..
bych ho přál..
je ho vcelku dosti kolem nás..
už v tom, že když padneš..
máš možnost vstát..
zas a zas..
a tak..
vstan a jdi mu naproti chlape..
mrak
zajde..
zas vyjde mozol zlatý..
a apak..
at ti to klape! .o)
09.11.2009 21:18:00 | Bean