Zatím to nevychází... ale věz, že se chystám vyhnat z Tebe ty strašáky smutku...!!! ;-***
11.11.2009 12:34:00 | Levandule
Ale...
hlavu vzhůru,
nejsi sama!
...i když je pes dneska smutný,
zacinká Ti rolničkama,
přední strčí před zadní
a kotrmelec
co předvede
bude prostě
ZÁSADNÍ.
09.11.2009 22:46:00 | drsnosrstej kokršpaněl
To né.
Ještě máš dost času.
Musíš to s námi ještě vydržet.
Tak pěkné dny přeju.
09.11.2009 20:21:00 | Paulín