Anotace: ... naprosto nezajímavé a nic neříkající dvou slokové něco ...
Sbírka: Žalostná snění
Tam, kde smrt setká se s časem,
tam, kde osud a život shodnou se jedním hlasem,
tam, kde zle se ti povede,
když cestu životu skřížíš,
tam, kde smrt tě odvede,
až z povrchu pozemského navždy zmizíš.
Tam, tam najdeš osud a čas,
jen oni pomohou ti,
tam, tam potkáš život se smrtí snáz,
pak poznáš jak žilami energie ti proudí,
pak teprve poznáš ráj,
jenž je stvořen z života a osudu,
ze smrti a z času,
běda však, když najdeš tam záhubu
pro celou lidskou rasu.