Sudá a lichý
Anotace: ...jednou takhle v noci, přepadly mě nehezké pocity :-( Ale snad i nadějné :-)
Sbírka:
Třesky plesky
V noci ticho slýchám
aspoň vím že dýchám
věru nehezký zvuk
přitom žádný hluk
V plné nahotě
odsouzen k samotě
cítím blízkost ničí
těn pocit mě ničí
Chvíle samotné a tiché
jsou pro osoby liché
až najdu svoji sudou
o dům dál si půjdou
Přečteno 336x
Tipy 12
Poslední tipující: Duhová, klajusenka, Lioness, hašlerka, Sidonie89, Psavec, Zefi, Květka Š., Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)