V životě aj v lásce čeká nás mnohé... někdy je těžké a bolestné, když se snažíš odolávat... jen víra a naděje pomahá to všechno ustát.
23.11.2009 08:11:00 | NikitaNikaT.
Napsal jsi to v den, kdy já si řekla, jak je výstižné už.nemohu.dál a píšeš vlastně úplně to samé, ale to lze jen jednou :) ... ne, snažím se o odlehčení ... vím, že chceš ... a vím, že budeš ... budeš milován a milovat ... věř, prosím, v naději? Ne, přímo v lásku ...
13.11.2009 17:29:00 | toužím.jít.dál