Píseň poslední
Anotace: .. lala la lala (ale ty stejně neposloucháš)
Jsem
píseň zakletá včerejších pobudů,
jejíž čest udusil´s cigaretou,
co Máří pod křížem, spílajíc osudu,
hrá v marche funebre kastanětou.
Jsem
píseň předjaří, očistcem šmrncnutá,
leč trochu falešná přílišnou špínou.
V pokraji šílenství do klubka svinutá,
odsouzená ke smrti kocovinou.
Jsem
píseň labutí nešťastných milenců,
co těsně před rájem nemohli dál.
Zním v uších zástupu podobných zbabělců..
...tak řekni, sakra, proč jsi mě psal.
Přečteno 366x
Tipy 12
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Čoki, zenge, hašlerka, Mbonita, labuť
Komentáře (0)